2011. március 25.

"Egy jó szó" Játék


A játék lényege, hogy aki úgy érzi, hogy van olyan blogtársa akinek szívesen mondana "egy jó szót", illetve mondatot, mert valamiért megkedvelte őt, írja meg ezt neki a blogjában kommentként hivatkozva az "Egy jó szó" játékra!


Tehát valahogy így: "Szia, már rég óta olvasom a blogodat és igazán szimpatikus lettél az olvasottak alapján, így gondoltam megírom ezt Neked! Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :)" Ide még belinkelheted ezt a posztot, mert lehet, hogy fogalma sem lesz róla, milyen játékról van szó!!! :)


A játék április 15-ig tart és mindenki aki kapott ilyen "jó szó"-t és szeretné megkapni a nyereményt, a játék végeztével megírja nekem /belinkkelt hivatkozással a bejegyzésekre/, hogy ő mennyi ilyen pontot gyűjtött össze!/Az email címem szerepel a profilomnál/
A nyertes annyi szív alakú szappant kap tőlem, amennyi pontot összegyűjtött a játék folyamán, illetve maximum annyit, amennyi egy két kilós csomagban elfér, ez olyan 14-15 db.! :)


Remélem tetszik az ötlet és kívánom Mindenkinek, hogy rengeteg "jó szót" zsebeljen be!! Részletek Eszternél.

Én pedig nagyon szépen köszönöm az első Jó szót Orsinak.

2 megjegyzés:

Kritti írta...

Kedves Timike!
Nagyon köszönöm kedves baráti "jó szavadat". Szeretném ha ez a virtuális barátság kölcsönös lenne, ezért visszaküldöm a "jó szót":-)))
Imádom nézegetni a szépséges ékszereidet,elegánsak, könnyedek és egyediek!!!!

Edit írta...

Bár személyesen nem ismerjük egymást, engem mindig elbűvölsz a kedvességeddel és a figyelmességeddel és nem utolsó sorban a csodás ékszereiddel! :)
Fogadd el tőlem ezt a pár "jó szót", a pontot és természetesen egy nagy ölelést! :)))