2013. január 28.

Ez is, az is

Eltűntem egy időre, de a tanítás meg a család kitölti az időm nagy részét, csak hétvégente van időm fűzőcskézni, akkor is csak apróságokat. Még az angol tanfolyam amire beiratkoztam, az is elvette a hétvégéimet, de az az elmúlt héten szerdán lezárult, így újra a gyöngyöké a szombatom, és van pár tervem, vágyam.
Készült Shy Smile medál, Deeva mintája alapján, zöld medál Ewa mintái nyomán, a megunhatatlan Hello Kitty Szett és egy bross.
 Szép gyöngyökben gazdag hetet kívánok mindenkinek, a kávéról pedig sikerült lemondanom, de piszkosul hiányzik.

2013. január 10.

Gyűrű Edinának

A kolléganőm nagyon szép drótékszereket készit. Véletlenül rendelt egy nagyobb méretű türkiz ásványt s megkért hogy készitsek belőle egy gyűrűt. Nagyon szivesen tettem eleget a kérésnek, hisz nekem ez az egyik kedvenc ásványom és szinem. Remélem neki is tetszeni fog, mert, hogy méretes, az biztos :)))

2013. január 5.

Játék Eránál

Küldj egy angyalt....

hogy ne csak karácsonykor legyenek velünk :) Mióta Ildi egy számomra kedves és szívet melengető felhívást tett közzé, majd megosztotta velünk Kis angyali történetét is, ezen kattog az agyam. Nevezetesen, hogy ebből a kedves felhívásból lehetne egy kedves játék. Nem gondolkodtam sokáig, megosztottam az ötletemet Ildivel, aki áldását adta rá, így a mai nappal útjára indítom a Küldj egy angyalt játékot. A lényege egyszerű, készítek egy angyalt, amit a jelentkezők között kisorsolok, és elküldök. A nyertes vállalja, hogy Ő is készít egy angyalt, játékot hirdet és így tovább 1 éven keresztül. A nyereményre vonatkozóan egy kitétel van, csak saját készítésű angyalka lehet, horgolt, hímzett, kötött, dekupázsolt, festett... mindenki a saját kreativitása szerint :)
 
A tobábbi részletekért katt ide

2013. január 2.

Játék Mézesmamánál

Te is jelentkezhetsz itt. Jelentkezni január 10-ig lehet.