2012. július 27.

Karkötők


 Hát most a nyakláncőrület után, következik a karkötő mánia, a pirosat csak úgy gyorsan fotóztam mert már vitték is.
Elendili oldalán találtam letölthető mintát is, de azt hiszem már fejből is megy:))

Remélem legközelebb mást is mutathatok, még egyszer nekirugaszkodtam a gyurmázásnak, másik sütővel, szívből remélem menni fog.

2012. július 19.

Gyors ajándék



Nagynénémnek megígértem, hogy a születésnapjára készítek egy medált a fülcsijéhez. Mivel a nyakam már jobban van, ezúton is mindenkinek köszönöm a sok pozitív energiát, készítettem gyorsan egy kis gyöngyhímzett medált, mert az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó.
Szép napot.

2012. július 18.

Gyöngyhurka

Rendelésre készítettem, ez volt az utolsó, és épp jókor, mert becsípődött a nyakam és még a gépelés is nehezemre esik most.
A mintát már nagyon régen töltöttem le, The Absolute Beginners Guide- 76-77 oldalról a Tubular netted necklace. Ha valakit érdekel szívesen átküldöm, csak írjon egy mailt.
Remélem a nyakam is hamar rendbe jön, mert annyi tervem lett volna.
Szép hetet mindenkinek.(fájdalommenteset)

2012. július 13.

Ez is , az is





Sabinette és Sviro munkái nyomán készítettem megrendelésre a Hello Kittys  karkötőt. Köszönöm nekik az inspirációt.

A fülbevaló és a szett szintén rendelésre készült egy régebbi munkám alapján.
A Hello Kittys nyakláncot ha nem kellene készítenem már hiányozna heti programomból. Katia mintája alapján.Nagyon köszönöm neki is.

2012. július 11.

Sorsolás

 A sorsolási bizottság egy szóra összeült, és már alig várták, hogy húzhassanak a nevek közül. (Nálunk az ilyesmi mindig nagy izgalom, főleg Máténak)

Szóval nem is húzom tovább a dolgot, a staféta játék nyertese:
 

Gratulálok neki és várom a jelentkezését e-mailben, hogy minél hamarabb tovább küldhessem a stafétát. Köszönöm, hogy velem játszottatok.

2012. július 7.

Kagyló


Már nagyon rég megvan ez az óriási kagyló, de nem volt rajta lyuk, így nem tudtam használni. Az öcsém volt olyan kedves és tegnap óvatosan megfúrta. Íme a végeredmény, tengerparti hangulata van, csak épp tenger hiányzik :))))
Kellemes , hűs hétvégét kívánok nektek.

2012. július 3.

Staféta

                                                      Játékszabályok:
A nyertes megkapja a lenti ékszert és egy meglepetés-csomagot, amiből neki kell elkészítenie a következő nyertes ajándékát, amihez ő is mellékel majd egy meglepetés-csomagot...
Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tudod vállalni a feltételeket!

Jelentkezési határidő július 10.



 Orsi rengetek sok szép gyöngyöt küldött ,amivel nagyon jól lehetett dolgozni,  az alap ötlet Melanie Colburn Beaded dahlia mintája, így készült a két virág némi változtatással, és mivel nem tudok horgolni, a két részt felül peyote technikával készítettem el.Csodásan csillog, remélem tetszik majd a nyertesnek.

Ezt a képet pedig mindenképp meg akartam mutatni, Kristóf pózol a nyaklánccal a kedvenc Teletubbies pólójában (amin persze már régóta nem látszanak a figurák, de azért mégis ez a legkedvesebb neki).
  Szóval, várom a jelentkezőket.