2011. március 25.

Jelentkezem...



Sajnos két hétig betegeskedett az egész család, igy sem időm sem kedvem nem volt fűzni. Most végre itt a tavasz, meggyógyultunk, igy újjult erővel gyöngyözhetek. Már ha hagyják a fiaim:)
A nyaklánc csavart heringhurkával és peyote bogyókkal készült, krém és fekete kombinációjával.

"Egy jó szó" Játék


A játék lényege, hogy aki úgy érzi, hogy van olyan blogtársa akinek szívesen mondana "egy jó szót", illetve mondatot, mert valamiért megkedvelte őt, írja meg ezt neki a blogjában kommentként hivatkozva az "Egy jó szó" játékra!


Tehát valahogy így: "Szia, már rég óta olvasom a blogodat és igazán szimpatikus lettél az olvasottak alapján, így gondoltam megírom ezt Neked! Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :)" Ide még belinkelheted ezt a posztot, mert lehet, hogy fogalma sem lesz róla, milyen játékról van szó!!! :)


A játék április 15-ig tart és mindenki aki kapott ilyen "jó szó"-t és szeretné megkapni a nyereményt, a játék végeztével megírja nekem /belinkkelt hivatkozással a bejegyzésekre/, hogy ő mennyi ilyen pontot gyűjtött össze!/Az email címem szerepel a profilomnál/
A nyertes annyi szív alakú szappant kap tőlem, amennyi pontot összegyűjtött a játék folyamán, illetve maximum annyit, amennyi egy két kilós csomagban elfér, ez olyan 14-15 db.! :)


Remélem tetszik az ötlet és kívánom Mindenkinek, hogy rengeteg "jó szót" zsebeljen be!! Részletek Eszternél.

Én pedig nagyon szépen köszönöm az első Jó szót Orsinak.

2011. március 24.

2011. március 9.

Tavaszi zsongás




Nagyon várom már az illatos tavaszi virágokat, a meleg napsütést, ennek a vágynak az eredménye lett ez a kis peyote bogyós szettecske. Remélem lesz alkalmam viselni, ha végre megérkezik a TAVASZ.

2011. március 2.

Egyszerűen RAW



Tavaszváró, noha nem éppen a tavasz szineiben, de azért csak virág, nem? Az igazi tavaszi meglepi, majd csak ezután következik. A dijat pedig mindenkinek átadom aki elletogat, hogy megnézze a virágomat. A dijat köszönöm Schnappynek.